Muziek

Zonder de Utrechtse brouwers geen PINT Utrechtse Bierbrouwers Festival, maar ook zonder muziek geen PINT Utrechtse Bierbrouwers Festival! De programmering voor het 7e PINT Utrechtse Bierbrouwers Festival op zaterdag 27 mei 2016 ziet er als volgt uit:

13:30 - 14:45 uur: Midland Bluesband

Midland Bluesband: Vijfkoppige blues-rock formatie die vol overgave de blues met hart en ziel speelt. De band neemt ons mee naar de bekendste noord-zuidweg weg van Amerika, de "Route 61” onder invloed van Blues, Swing, Soul en Rock ’n Roll, aangevuld met hier en daar een vleugje funk. De heren van de band zullen zorgen voor een muzikaal hoogwaardig programma waarbij stilzitten een probleem is. Midland Bluesband bestaat uit: zanger Erwin, gitarist Seger, toetsenist Paul, basgitarist Manfred en drummer Johan.

Nieuwsgierig? Kijk en luister naar "Shame shame": 

midlandbluesband-2000-1

15:00- 16:15 uur: SfinX

Deze Projectband brengt de betere melodieuze pop, blues en soul. Hits van artiesten als Amy Winehouse, Bonnie Raitt, Joss Stone, Ray Charles en Adèle worden op vakkundige wijze uitgevoerd. SfinX bestaat uit vier ervaren muzikanten en staat garant voor goede muziek, gebracht met volledige inzet en veel plezier!

16:50 - 18:00 uur: Dad's It!

Dad 's It! is een beetje de huisband van ons festival. Een gezelschap dat zijn sporen in de muziek ruimschoots heeft verdiend. 'We houden allemaal van de Blues’. Niet omdat het allemaal drama en ellende is, maar omdat het in deze muziekstijl om het gevoel gaat. Maar zonder gevoel is het gewoon... tsja, herrie.' Wat niet wil zeggen dat de band een beetje lawaai uit de weg gaat. Naast lekkere rustige blues songs worden pittige uptempo nummers gespeeld. En wat is nu lekkerder dan een rollende bas of een scheurende gitaar of een heerlijke solo op de mondharmonica? Dad 's It brengt muziek van Blueshelden als Poppa Chubby, Keb 'Mo, Tommy Castro en BB King. Maar de band heeft ook eigen nummers op het programma staan.

Kijk en luister naar een nummer van Dad's It!:

dads it